Algemene informatie


Nog enkele extra plaatsen beschikbaar!!!

Er zijn nog enkele  standaard plaatsen op het veld en de parkeerplaats beschikbaar. 

 

Jaarlijks is het tijdens de Nijmeegse 4-daagse een lopersparadijs op Sportpark De Dennen. De sportvelden worden gedurende negen dagen omgetoverd tot een gezellige camping met alle voorzieningen, vooral bedoeld voor wandelaars. Hierdoor is de avond/nachtrust gewaarborgd. Onze camping wordt vrijwel volledig gerund door vrijwilligers van omnivereniging Quick1888. 

Het sportpark De Dennen ligt midden in Nijmegen. Het stadscentrum en de start  (3km) zijn uitstekend bereikbaar per fiets of met het openbaar vervoer. 's Ochtends stapt u de bus voor de deur. 


Onze tijdelijke camping biedt plaats aan tenten, caravans en campers. Er is een kantine met bar, u kunt zich laten masseren en uw blessures laten behandelen. Het reguliere sanitair wordt gebruikt voor de camping. Daarnaast bieden wij ontbijt- en lunchpakketten aan en serveren wij een diner op maandag t/m vrijdag. De camping is in principe autovrij.
Kortom; Een prima plek om te uit te rusten en te overnachten!

LET OP: Voor de concerten in het Goffertpark is het sportpark niet beschikbaar als kampeerterrein

Unsere camping ist leider nur geöffnet zwischen 14 und 22 juli. Eine Übernachtung während Konzerten im Goffertpark ist nicht möglich

 

Reserveren

Om zeker te zijn van een plaats op  onze vierdaagsecamping “De Dennen” kunt u reserveren. Dit is mogelijk vanaf medio februari. Gezien de ervaring van eerdere jaren, adviseren we u dit zo snel mogelijk te doen. Ga naar het kopje ‘Reserveren’ voor meer informatie en en het inschrijvingsformulier. 

Ongeveer de helft van onze  plaatsen kennen een stroomvoorziening. (6A/1300W maximaal).


Vrijwilligers

Wij beheren een tijdelijke camping waarbij gebruik wordt gemaakt van de bestaande voorzieningen van het Sportpark. Extra voorzieningen worden speciaal voor deze week ingehuurd.

De vrijwilligers van Quick1888 doen hun best om u een plezierige Vierdaagseperiode te bezorgen. Wanneer u nog wensen en/of suggesties heeft ter verbetering van de voorzieningen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier (niet voor reserveringen gebruiken) of tijdens de Vierdaagse via het campingkantoor. Dit stellen we zeer op  prijs.

Door het jaar heen zijn we telefonisch beperkt bereikbaar op telefoonnummer    06-80071255 (woensdagavond na 18:00u dinsdag- of  vrijdagmiddag van 13:00u-17:00u).

Wij hopen u snel weer op onze camping te mogen begroeten.


Wij wensen iedereen mooi (wandel)weer en veel plezier tijdens de voorbereiding op de wandelvierdaagse.