Update coronavirus

Juli 2021

 

Helaas, helaas.

We hebben pogingen ondernomen om toch een camping te organiseren dit jaar maar helaas is dit niet gelukt.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer met veel wandelplezier en hopen iedereen weer gezond te mogen ontmoeten in 2022!

 


Februari 2021

 

Geen 4daagse in 2021. Wel een camping?

De organisatie van de vierdaagse heeft de wandelmars voor dit jaar afgelast. Wij onderzoeken op dit moment of we toch een (kleinere) camping mogen organiseren.

Veel hangt af van de coronamaatregelen en of we toestemming krijgen van de gemeente. Mocht u belangstelling hebben om bij ons te kamperen, en toch een week van Nijmegen en omgeving te genieten (er is zooo veel te beleven), dan vernemen wij dat graag. (neem contact met ons op via telefoon, mail of via het contactformulier.   


Januari 2021

Beste Campinggast,

Langzaam ontwaken we uit onze winterslaap en nog steeds heeft het Coronavirus ons in haar greep. Natuurlijk kijken we allemaal met nog meer spanning naar de 4-daagse van 2021 die hopelijk van dinsdag 20 t/m vrijdag 23 juli zal plaatsvinden. Uiteraard hopen we dat deze editie door kan gaan, maar dat is uiterst onzeker.

Toch vinden we het nodig om de voorbereidingen op te starten zodat we er klaar voor zijn wanneer het goede nieuws ons bereikt. Deze keer vragen we geen aanbetaling zolang de organisatie van de 4daagse mars niet besloten heeft om het evenement door te laten gaan. U kunt nu onder voorbehoud een reserveringsaanvraag doen, dan bent u verzekerd van plek. Zodra er meer duidelijkheid  is ontvangt u bericht over de verdere procedure van uw reservering.

 

Onder tussen willen we iedereen veel gezondheid en een goede voorbereiding toewensen.

 

 Voor vragen kunt u zich wenden tot ons telefoonnummer (bij voorkeur via what’s app) en email.

 

De organisatiecommissie.

Telefoonnr.: 06-800 71 255

(maandag-, dinsdagmiddag en woensdagavond bereikbaar)

Dennencamping@gmail.com


November 2020

 

November 2020

4-daagsecamping De Dennen 2021

Beste Campinggast,

De winter moet nog beginnen, maar natuurlijk kijken we allemaal uit met spanning naar de 4-daagse van 2021 die van dinsdag 20 t/m vrijdag 23 juli zal plaatsvinden. Uiteraard hopen we dat deze editie door kan gaan, maar we begrijpen dat op dit moment niets zeker is.

Normaal gesproken krijgen onze vaste gasten van wie het emailadres bij ons bekend is, als eerste de kans een plek te reserveren in deze tijd van het jaar. Gezien de omstandigheden hebben wij besloten de start van dit proces uit te stellen naar januari 2021.  U ontvangt van tevoren van ons bericht vanaf wanneer u weer kunt reserveren en onder welke condities. Zoals het er naar uit ziet dienen we een in ieder geval een voorbehoud te maken, maar we houden goede hoop.

 

Onder tussen willen we iedereen een fijne decembermaand en veel gezondheid toewensen. We hopen dat eenieder zich goed aan de maatregelen houdt zodat ons favoriete evenement meer kans op doorgang heeft.

 

 Voor vragen kunt u zich wenden tot ons telefoonnummer (bij voorkeur via what’s app) en email.

 

De organisatiecommissie.

Telefoonnr.: 06-800 71 255

(maandag-, dinsdagmiddag en woensdagavond bereikbaar)

Dennencamping@gmail.com

 

 


Mei 2020

Niet geheel onverwacht heeft de organisatie de 4-daagse van 2020 moeten afgelasten naar aanleiding van de getroffen maatregelen van de overheid.

Ook de vierdaagsecamping van 2020 op de Dennen is hierdoor komen te vervallen.

 

Indien u reeds een reservering bij ons geplaatst heeft, kon u deze tot 1 juli kosteloos annuleren. Indien u dit niet gedaan heeft maar wel een aanbetaling heeft gedaan kunt u vanaf 1 december contact opnemen over de afhandeling hiervan.

Uiteraard hopen we iedereen in 2021 weer in goede gezondheid te mogen begroeten!


4daagse camping de Dennen nu ook via What's app bereikbaar.

 

U kunt al uw vragen nu ook via What's app stellen op ons nummer
06-80071255. Dat is handig en snel.